fbpx

Vremuri grele, soluție ușoară

Cei care ne cunosc știu deja că suntem o echipă optimistă, care preferă să vadă mereu partea bună a lucrurilor și să vină cu o soluție pentru oricine și orice. De câteva zile încoace, totul a luat o întorsătură foarte ciudată: se vorbește numai despre Coronavirus, România se află în stare de urgență, iar oamenii își anulează vacanțele rezervate pentru anul acesta. Toate aceste lucruri fac ca industria turismului să fie unul dintre cele mai afectate business-uri din lume, dacă nu chiar cel mai afectat.

Ne-am tot gândit zilele acestea ce am putea face pentru a stoarce un zâmbet de pe chipurile voastre. Astfel, am ales să grăbim puțin lucrurile și să lansăm un produs nou, drag inimilor noastre: TOS Lite.

După ultima prezență a echipei TravelOS în cadrul Târgului de Turism al României – ROMEXPO, am înțeles că în piață există o nevoie neacoperită în materie de tehnologie și online. De ce aproape toți reprezentanții agențiilor de turism nu ne cereau nimic mai mult, decât un website și integrare XML/API cu touroperatorii lor preferați? Tot feedback-ul primit nu făcea nimic altceva decât să ne îndrume spre lansarea unui altfel de produs: ceva simplu, la un cost accesibil, care să se adapteze la nevoile unei agenții de turism și să ofere strictul necesar în vederea unei prezențe bune în mediul online.

Și ne-am pus pe treabă. Astfel, dată fiind situația mai sus menționată, am decis să nu participăm la ediția din primăvară a Târgului de Turism al României – ROMEXPO, întrucât ne doream ca la următoarea noastră întâlnire să putem oferi produsul mult dorit.

Acum, după 4 luni de muncă și implicare din partea echipei noastre, suntem pregătiți să vă oferim produsul atât dorit, cât și necesar, dată fiind situația actuală din piață.

TOS Lite reprezintă cu desăvârșire un website elementar pentru o agenție de turism aflată la început de drum, dar și pentru una deja existentă pe piață care își dorește doar să reducă din cheltuielile actuale. Având un preț de pornire de doar 49€/lună, TOS Lite (sau “prima resursă a unui antreprenor” – așa cum ne place nouă să-i spunem) te ajută să obții rezervări fără sau cu o implicare minimă din partea agentului tău de turism, fiind conceput astfel încât să-ți îndrume clienții să efectueze rezervările online. Acesta oferă API-uri nelimitate, transmiterea rezervărilor direct în B2B-ul touroperatorului, prețuri afișate fără a fi nevoie de efectuarea unei căutări în prealabil, plată card, chat online plus multe alte funcționalități menite să simplifice atât experiența ta, cât și a utilizatorului.

Prezentarea completă a acestuia este disponibilă aici: https://www.travelos.ro/tos-lite.

“Eșecul este doar oportunitatea de a lua totul de la capăt, de data aceasta, într-un mod mai inteligent” – Henry Ford

Solicită DEMO

Luați legătura cu noi pentru a solicita o prezentare!

    Accept termenii și condițiile
    Sunt de acord cu politica de confidențialitate